2022.07.14. 22:51

Sokgólos siker Sárosdon!

 Sorozatban negyedik edzÅ‘mérkÅ‘zését játszotta le felnÅ‘tt csapatunk, a Csákvár, a Bicske, illetve a Komárom gárdáját követÅ‘en a megyei 1. osztályban szereplÅ‘ Sárosd együttesével mértük össze ereinket. A találkozó különös fűszerezéssel bírt, ugyanis aktuális ellenfelünk vezetÅ‘edzÅ‘je, Rauf Dávid nálunk kapusedzÅ‘ként is tevékenykedik, de megannyi iváncsai kötÅ‘désű, korábban minket erÅ‘sítÅ‘ labdarúgó is játszott. 

A várakozásokhoz mérten valamelyest nehezebben indult a mérkÅ‘zés számunkra, a mezÅ‘nybeli dominancia ellenére nem bizonyult könnyű feladatnak a sárosdi retesz feltörése, és bár akadtak helyzeteink, igazán nagy ziccerig elvétve jutottunk. A túloldalon jórészt kontratámadások révén tudtak veszélyeztetni a hazaiak, azonban ezen lehetÅ‘ségek kihasználatlanul maradtak. 

Jórészt a széleken adódott lehetÅ‘ség az ellenfelet megbontani, és amikor felismertük a lehetÅ‘séget, illetve sikerült is valamely oldalon akciót vezetnünk, rögvest helyzetbe kerültünk. Egy ilyen akció révén végül össze is jött a vezetés, Vámosi Róbert vágta egy beadást követÅ‘en a lepattanó labdát a hálóba. 0:1. 

Az elsÅ‘ félidÅ‘ végül egygólos elÅ‘nnyel zárult, ezt követÅ‘en két helyen is eszközölt cserét Tóth András vezetÅ‘edzÅ‘. Éppen e két játékos, gyors egymásutániságban be is tudott találni: elÅ‘bb Suszter csente el a kapustól a labdát, majd Salacz Máté zörgette meg belülrÅ‘l a hálót. 0:3. 

BÅ‘ egy óra játékot követÅ‘en sorcsere következett, biztosítva ezzel mindenki számára a megfelelÅ‘ játékpercet. Noha a padról frissen beszálló játékosok rögvest felvették a játék ritmusát, mégis a pályaválasztók találtak be: a bal felsÅ‘ sarkot kipókhálózva szépítettek a sárosdiak. 

Az idÅ‘ elÅ‘rehaladtával azonban a domináns játék — és a hazaiak egyre ólmosabbá váló lábai — által sorjázni kezdtek a helyzetek, melyekbÅ‘l szép számban sikerült is a hálóba találnunk: Suszter újfent, de Maka két ízben, valamint Jova Bálint is betalált, kialakítva ezzel a 7:1-es végeredményt. 

DöcögÅ‘sen indult, majd egyre olajozottabbá vált a csapat játéka, és megérdemelten gyÅ‘zött. Folytatás szombaton, az NB2-tÅ‘l búcsúzó Budaörsi SC ellenében! 
 

Sárosd - Iváncsa KSE 1:7
Gsz.: Suszter (2), Maka (2), Vámosi, Salacz, Jova

 

Hajrá Iváncsa!