2021.12.06. 09:03

Szép győzelemmel búcsúztunk egy nehézségekkel teli ősztől!

Decemberben már tipikusnak mondható, nedves és hűvös időjárási körülmények között, csúszós és mély talajú pályán fogadtuk a Ferencváros második csapatát.  

Csapatunkat az őszi szezon szép zárása mellett, motiválhatta, hogy a bajnoki rajton elszenvedett budapesti vereségért is visszavághasson – Sikerült is!

Az első játékrészben még inkább a vendégek tűntek kezdeményezőnek, kapufáig is eljutottak, de gólt nem tudtak szerezni. Ahogy haladt előre a találkozó, úgy vált csapatunk játéka is egyre veszélyesebbé, jöttek a lehetőségek is: az egyik legelsőből, a 19. percben rögtön gólt is szereztünk, miután Suszter centerezésére Balogh László érkezett, csatárunk pedig közelről nem is hibázott (1-0), kialakítva a félidei eredményt is.

A szünet után egyértelművé vált az iváncsai fölény, amely immáron a mezőnyben is megmutatkozott. Az ellenfélnek alig-alig akadt lehetősége a kapunk előtt, és ahogy egyre bizonytalanabbá vált, hátul is megingott a ferencvárosi együttes.

Az 56. percben Aradi Csaba 25 méterről, szabadrúgásból lőtt nagy gólt (2-0); nem sokkal később Cseszneki Richárd is betalált közvetett szabadrúgás után a 73. percben (3-0 - a fradi kapusa felvett egy hazatett labdát – a szerk., ezért jöhetett a tizenhatoson belüli szabadrúgás – a szerk.); a kegyelemdöfést pedig Kovács Sándor vitte be egy szép akció végén (4-0).

Iváncsa KSE - Ferencvárosi TC II. 4-0 (1-0)
Gólszerzők:
Balogh L. (19.), Aradi (56.), Cseszneki (73.), Kovács S. (86.)

 

Meggyőző teljesítménnyel, szervezett játékkal szépen búcsúztattuk, az amúgy rengeteg nehézséggel teli, nehezen beinduló őszi szezont.
A csapatra most téli pihenő vár, majd január első napjaiban kezdődik a felkészülés a már februárban rajtoló tavaszi idényre (a felkészülésről, edzőmérkőzésekről rövidesen hivatalos tájékoztatót adunk).

HAJRÁ IVÁNCSA!

 

(Borítókép - archív: https://nb3foci.hu/hirek/futballunnep-ivancsan-magyar-kupa-ivancsa-kse-ftc-0-3.html)