2020.02.06. 20:40

Szép megoldások, még szebb gólok!

Csütörtök este, csípÅ‘s hidegben fogadtuk a FÅ‘nix fiatal gárdáját. A székesfehérváriak igencsak megfiatalított kerettel, zömében U17 és U19-es játékosokkal érkeztek, így a papírforma még inkább csak igazolta önmagát.

Összeállításunk azért a mi oldalunkon is igencsak felforgatott volt: voltak hiányzóink is, volt aki egy félidÅ‘t, és volt aki egy egész 90 percet töltött a pályán.

A találkozóról: Már az elsÅ‘ félidÅ‘ben is kidolgoztunk több helyzetet, lÅ‘ttünk két gólt (kettÅ‘t les miatt érvénytelenítettek), de igazán csak a második játékrészre pörgött fel a csapat. Az elsÅ‘ 45 percben elÅ‘bb Aradi fejelt gólt szögletbÅ‘l, majd egy szép támadás végén Hujber helyezett a kapuba mintegy 16 méterrÅ‘l.

A szünet után nagyobb fokozatra kapcsolt a csapat, ahogyan mondani szokás "jobban pörögtek a játékosok", ennek pedig az eredménye is meglett. Jóformán ekkor a FÅ‘nix térfelén folyt a játék, sorra jötte a helyzetek, amelyekbÅ‘l ugyan számos kimarad, de így is lÅ‘ttünk négy gólt. Sorrendben: Egy sakk-mattra lejátszott akciót fejezett be Domokos; majd az igen agilisen játsszó Cseszneki beadásából szép fordulat után, még szebb gólt lÅ‘tt Killer; ezután újra Domokos talált a hálóba, Szauter centerezése után; a sort pedig Cseszneki zárt, egy szép cselsorozat után tekert a kapuba.

Összességében egy küzdelmes mérkÅ‘zés volt, ahol kijött az osztálykülönbség - Nem megbántva persze a futballozni igen is akaró fehérvári fiatalokat!

Iváncsa KSE - FÅ‘nix-Gold FC 6-0 (2-0)

Folytatás szombaton, a BKV ElÅ‘re ellen.