2020.02.20. 09:21

Téli utánpótlás sikerek!

U15-ös korosztály - Fejér Megyei Futsal Bajnokság - 1.hely: 

Az U14-U15 korosztályt a téli felkészülés részeként a klub benevezte a megyei Futsal Bajokságra. A csoportmérkőzések során Tordas, Szabadbattyán és a Videoton Baráti Kör hasonló korú legjobbjaival találkoztak a srácok. Az összes csoportmérkőzésen kivétel nélkül győztesen jöhettek le a fiúk 154 gólt lőve, melyre csupán 22 gól érkezett válaszként. Csoportgyőztesként zártunk, továbbjutva a megyei döntőbe.

2020.02.15-én rendezték a csoportgyőztesek részvételével a megyei döntőt a pázmándi sportcsarnokban. Itt már jóval erősebb csapatokkal találkoztunk, jóval magasabb színvonalú meccseket játszottunk. A csoportunkban a Herceghalom és a Főnix "Bordó" csapata volt. A mérkőzések igen nagy iramban és jó színvonalon zajlottak, helyenként pedig indulatoktól sem volt mentes. Kiélezett mérkőzéseken mind a Herceghalom, mind a Főnix csapatát sikerült legyőzni, így jogot szereztünk arra, hogy az 1.-2. hely valamelyikéért játsszunk. A döntőben a Főnix "Sárga" csapatát sikerült legyőzni 5:4-re, két gólos hátrányból felállva. A srácok mindkét oldalról nagyon komolyan vették a feladatot, így egy nagy iramú, színvonalas és feszült hangulatú mérkőzés kerekedett belőle. 
A mieink végül veretlenül lettek tornagyőztesek és jogot szereztek az országos döntőben való részvételre.

A győztes csapat tagjai:
Kocolárisz Andonisz
Balogh Levente
Gondi Dominik
Tálas Roland
Bedőcs Ferenc József
Sinka Zsombor
Szabó Levente
Tunyogi Roland
Vágó Patrik
Dankó Lajos Martin
Palóka Dávid

Edzők: Huszár Péter és Szabó Attila

GRATULÁLUNK, és természetesen sok sikert kívánunk az országos szintű megmérettetéshez!

 

U19-es korosztály - FMLSZ Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna - II. hely:

Hosszú pihenő útán, a felkészülés legelelején egy két napos kispályás tornán vett részt két csapattal, Székesfehérváron, ez a korosztály.

A torna fő célja  a hosszú pihenő utáni visszarázódás volt a munkába. Másodlagos volt az eredmény, ennek ellenére mindkét csapatunk a szombati játéknapon csoportelsőként jutott tovább saját kvartettjéből, egyaránt két győzelem és egy döntettlen mellet!
'Iváncsa A' csapata Sárszentágota és Pátka csapatát múlta felü, majd Fehérvárcsúrgval osztozkodott a pontokon! Az 'Iváncsa B' egy Videoton Baráti Kör elleni 'iksz' mellett a Sárszentmiklós és a Csór csapatát múlta felül!

A második napon a 4 közé jutásért az 'Ivancsa A' a VBKE ellen sajnos 5-0 vereséget szenvedett de a 'B' csapat könnyedén 6-2 sikerrel múlta felül Fehérvárcsúrgó csapatát, majd a döntőbe kerülésért a Kisláng csapatát is (6-0)!
Így a fináléban jöhetett a Videoton Baráti Kör elleni "visszavágó". A döntőben abszólút a mi akaratunk érvényesült, de sajnos a szerencse többször sem mellénk állt, és a végén egy buta kiállitásnak köszönhetően döntetlen lett a rendes játékidő! Következhetett a büntetőpárbaj, ahol sajnálatos módon alulmaradtuk.
Öröm az ürömben, hogy két játékosunkat is beválasztották a torna válogatottjába, Lakakisz Nikolaosz és Schnierer Joel személyében.