2018.01.28. 14:32

Túl a második felkészülési találkozón...

Az NB III. Nyugat csoportjában szereplÅ‘ VLS Veszprém ellen lejátszotta második felkészülési találkozóját Domján Attila csapata.

Az elsÅ‘ félidÅ‘ben kiegyenlített játék folyt, egyenlÅ‘ erÅ‘k küzdelmét láthatta a nagyérdemű. Mindezt az eredmény is jól tükrözi, hiszen 1:1-gyel vonultak a szünetre a felek. GólszerzÅ‘nk Balogh László volt, aki Aradi középre tett labdáját 5 méterrÅ‘l továbbította a kapuba.

A fordulást követÅ‘en felforgatott összeállításban futballoztunk, és sajnos a Veszprém is felénk tudott kerekedni. A vége 3:1 a hazaiaknak.

Az összeállítást (Dániel - Fekecs, Aradi /Szauter/, Kónya Krisztián, Gólya Martin, Pribék /Kertai/, Imrik, Berényi, Majláth /Varga/, Büki /Márki/, Balogh/Folmer/) tekintve elmondható, hogy a kísérletezés fázisa zajlik, például továbbra is keresi a szakmai stáb azokat a játékosokat, akik erÅ‘sítést jelenthetnek. Az ezúttal is pályára lépÅ‘ Kónya Krisztián és Gólya Martin közül elÅ‘bbi folytathatja a felkészülést a kerettel.

Új játékos érkezése szinte borítékolható, különösen annak tudatában, hog Nédó Gábor is távozik - munkahelyi elfoglaltsága miatt alsóbb osztályban folytathatja. Várható tehát még jövés-menés a keretben!

 

A felkészülés következÅ‘, harmadik hetétÅ‘l sűrűsödik a program, hiszen több edzés és heti két mérkÅ‘zés vár a csapatra.