2019.02.26. 19:56

Túl az utolsó edzőmérkőzéseken!

'A héten az utolsó két felkészülési mérkőzésünket játszottuk. A heti munka jellege miatt a csapat már sokkal frissebben mozgott, mint a korábbi mérkőzéseken.

A Csepel ellen rögtön magunkhoz ragadtuk a kezdeményesést és folyamatosan irányítottuk a játékot. A vendégek nagyon szervezetten védekeztek, ezért nehéz volt feltörni őket. A 20. percig kellett várni az első nagy helyzetünkre, ekkor Balogh Laci lőtt kapufát. A folyamatos nyomásnak a 30. percben lett meg az eredménye, Büki labdájából Balogh szerezte meg a vezetést, majd a félidő végéig Cseszneki és Madarász passzából lőtt még újabb két gólt Balogh Laci, aki így mesterhármast ért el. A második félidő első 15 perce is a miénk volt, folyamatos nyomás alá helyeztük a vendégeket, akik csak elvétve jutottak el a kapunkig. A 60. percben 8 játékost cseréltünk, és bosszantó módon azonnal gólt kaptunk, majd 10 perccel a meccs vége előtt egy szögletet követően újabb gólt értek el a vendégek. Közben nekünk is voltak lehetőségeink, de újabb gólt már egyik csapat sem ért el.

Összességében elmondható, hogy az első 60 perc nagyon jól nézett ki, pontosan és jó tempóban futballoztunk, gólokat lőttünk, de az utolsó félórában több gyenge teljesítményt láttunk.

A mérkőzéshez tartozik, hogy az első félidőben egy kitámasztást követően a vendégek középpályása térdsérülést szenvedett( súlyosnak tűnt), majd a második félidőben Balázsovics fejelt össze a vendégek egyik védőjével, mindketten ápolásra szorultak, de csak a mi játékosunk tudta folytatni a játékot (kötéssel a fején). Mindkét vendégjátékosnak mielőbbi felépülést kívánunk!

Hétvégén idegenben léptünk pályára a Dunaharaszti ellen, füves pályán.

Akárcsak a Csepel ellen itt is mi irányítottuk a meccset, csak a pálya talaja miatt (ami nem panasz) több volt a technikai hiba, és emiatt a tempó sem volt olyan, mint szerdán. Folyamatosan a mi lábunkon volt a labda, a hazaiak kontrákkal próbálkoztak. Az első nagy helyzetünk Varga Bence előtt adódott, de 5 méterről fölé fejelt. Többször is a hazaiak mögé tudtunk kerülni, de a végjáték nem volt pontos. A vezetést a második félidő elején egy Balogh-Büki-Cseszneki összjáték után szereztük meg Cseszó révén.

A hazaiak egy nagybedobás után egyenlítettek a második félidő közepén. Ezt követően több alkalommal is megszerezhettük volna a vezetést, de kimaradtak a helyzeteink, ráadásul a meccs hajrájában kapusunknak, Dániel Csabának kellett bravúrral védenie egy közeli perdítést.

A mérkőzés furcsa jelenete volt, hogy az első félidőt levezető játékvezető a szünetben hazament, és mivel asszisztensek nem voltak, a második félidőt a hazaiak edzője, Króner Péter fújta le!'

Köszönjük Bozai Attilának az újabb tartalmas beszámolót, és sok sikert kívánunk a csapatnak a hétvégi bajnoki rajthoz!