2018.04.25. 11:05

Újabb döntetlen!

Fásultan kezdett a hazai együttes, a Honvéd játékosai frissebbnek tűntek.

A Dabas elleni mérkőzéshez hasonlóan a vendég csapat dominált, és irányította a játékot. Dániel Csaba több ízben is bravúrt bemutatva mentette meg csapatát a góltól. A hazaiak kontrákból veszélyeztettek, egy esetben Cseszneki Richárd 17 méterről óriási kapufát lőtt. 39.percben egy sajnálatos sérülés miatt kényszerült cserére az Iváncsa: Kertai Dánielt az az Aradi Csaba váltotta,akit a Szeol elleni mérkőzésen szintén sérülés miatt kellet lecserélni.
 
A szünet előtt még vendég oldalról Lukács Dániel lövése csattant a jobb oldali kapufán. 43.percben Balogh László jobb összekötő helyéről leadott lövését Berla Attila középre ütötte, éppen Hauser Dániel elé, aki köszönte szépen és kapásból 13 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot.1:0
 
A második játékrész szinte még el sem kezdődött, és jött Balogh László aki saját maga 20-dik, csapata második találatát szerezte. 47.perc Büki Baltazár indította jó ütembe gólkirály-jelöltünket, aki a vendég védők között kilépve a kimozduló Berla Attila mellet a jobb alsó sarokba tekerte a labdát. 2:0
 
A második bekapott gól megzavarta a vendégeket, több gólszerzési lehetőség is kialakult a hazaiak előtt. Büki Baltazár és Balogh László is közel jártak a gólszerzéshez, de sajnos a helyzetek kihasználatlanul maradtak.
 
Ahogy az ilyenkor lenni szokott a futballban, a vendégek egyre jobban felbátorodtak, és Lukács Dániel és Herjeczki Kristóf vezérletével több veszélyes akciót is vezettek. Sajnos csapatunk elfáradt a végére, és ezt kihasználta a Honvéd: Előbb a 86.percben Lukács, majd két perccel később Hegedűs mattolta az addig kiválóan védő Dániel Csabát. Ezzel kialakult a végeredmény, ami a játék képe alapján igazságosnak mondható.
 
A három pontot nem sikerült itthon tartani, de a veretlenség tovább folytatódott, ami már 14 mérkőzésen át tart.
Hajrá Iváncsa!
 
Tudósított: Gémesi Zsolt