2017.11.13. 21:31

Újabb három pont a zsebben!

Iváncsa KSE - Szekszárdi UFC 3-1 (0-1)

GólszerzÅ‘ink: Balogh L. (63. és 77.), Majláth (83.)

Csapatunk összeállítása: Dániel, Szauter, Aradi, Kertai, Fekecs, Imrik, Pribék (Mag, 85.), Cseszneki, Berényi (Folmer, 63.), Büki (Majláth, 46.), Balogh L.

Kissé idegesen kezdte a hazai csapat a találkozót, a vendégek bátran jöttek elÅ‘re. Helyzetek mindkét kapu elÅ‘tt adódtak, de Dániel Csaba, és Filipánics Bálint és résen voltak.
A félidÅ‘ közepén kisebb fölénybe kerültek a vendégek, és a végig agilisen játszó Fejes Péter révén megszerezték a vezetést is. Szép csatármegmozdulás volt, az ötös elÅ‘terébe, Fejes kizárta védÅ‘jét, és a kétségbeesetten kimozduló Dániel mellett/fölött a hosszú sarokba helyezett. (0-1)
A bekapott gól láthatóan megfogta a hazaiakat, akik érdemben a szünet után tudtak csak változtatni játékukon, ám akkor már a gólok sem maradtak el!

A fordulást követÅ‘en egymás után jöttek az iváncsai helyzetek, kapufák, mígnem a 63. percben a leshatárról kilépÅ‘ Balogh László pöckölte el a labdát Filipánics kapus mellett, kiegyenlítve az állást: (1-1)
Nem sokkal késÅ‘bb ismét Balogh volt a fÅ‘szereplÅ‘, aki Imrik élésen középre lÅ‘tt labdájánál, a kapu elÅ‘tt kavarodásban a a leggyorsabban eszmélt, és közelrÅ‘l megszerezte a vezetést! (2-1)

A bekapott gól/gólok után a hazaiakkal ellentétben a szekszárdiaknak már nem sikerült megújulniuk, változtatniuk. Bánatukra pedig a hajrához érve Majláth hagyta faképnél a hazai védelmet és higgadtan helyezett Filipánics mellett a kapuba, kialakítva a végeredményt! (3-1)

Jó iramú, küzdelmes találkozót játszottak a csapatok, melyen a hazaiak második félidei jelentÅ‘s feljavulása bizonyult döntÅ‘nek!