2018.08.25. 21:41

Újabb (meglepő) vereség

Két balul sikerült, vesztes találkozót követően mindenképpen javítani akartunk a Szekszárd otthonában. A sérült Fekecs és Bartha hiányában a Dániel - Huszty (majláth, 69.), Aradi, Kertai, Madarász - Büki, Pribék, Cseszneki (Berényi, 85.), Folmer (Szántó, 46.), Varga B. - Balogh L. összeállításban kezdtünk.

Sajnos már az első percekben látszott, hogy az elmúlt hetek rossz eredményei megviselik a csapatot, hiszen a korábbiakkal ellentétben idegesen, sokat hibázva futballoztunk Szekszárdon is. A találkozó összképére mindemellett igaz volt az is, hogy többet volt nálunk a labda, többet is próbálkoztunk a hazaiaknál, csakhogy a tizenhatos előterébe érve ahogy mondani szokás "elfogyott a tudomány", komoly helyzeteket nem igen sikerült kialakítanunk.

Vendéglátóink tökéletesen kihasználták védelmünk korai megingását, és egy labdavesztést követően a 12. percben Hegedűs Márk tizenhatoson kívülről leadott lapos lövésével megszerezték a vezetést. 1-0 A szekszárdi csapat ezzel lényegében el is lőtte utolsó puskaporát...

Sokmindent elmond a találkozóról, hogy legnagyobb helyzetünkhöz - ami mondjuk ajtó-ablak volt - a hazai védelem óriási bakija kellett: Balogh a második félidő derekán egy rosszul hazatett labdával kilépett a belső védők közül, egyedül már csak a kapussal állt szemben, ám rossz megoldást választva, a jobb kapufa külső élére helyezett. Mivel több komoly lehetőségünk nem igazán akadt, a hazaiak örülhettek mindhárom pontnak.

Ez volt az a meccs, amikor semmi nem sikerült, ilyen helyzetben pedig a szerencse is ritkán szokott segíteni - Ezúttal sem tette...

Nem vitás, rossz periódusban van a csapat, ám ezen át lehet lendülni! Ebben pedig egy jó eredmény jövő héten az RKSK ellen sokat segíthetne!

Emelt fővel tovább, HAJRÁ IVÁNCSA!