2022.04.26. 12:29

Újabb siker, ezúttal idegenben!

Fülledt idő közepette rendezték a találkozót Hódmezővásárhelyen. Mindez, valamint a hosszabb utazás hazására is a fásultság jelei érezhetőek voltak a csapaton, ugyanis sok technikai és taktikai hiba jellemezte a játékunkat.

Szerencsére az ellenfél sem fogott ki túl jó napot, inkább a biztonságot választották – Persze a mérkőzés előrehaladtával egyre kellemetlenebb pillanatokat tudtak okozni. Szerencsénkre, valamint Cseszenki higgadtságának is köszönhetően megszereztük a vezetést még az első félidőben: Fehér Imre ugratta ki támadónkat, aki 1-az-1-ben nem hibázott, kialakítva a félidei eredményt.

 

A második félidő hasonlóan indult: hibákkal tarkítva. Csapatunk hamar megragadta a következő esélyét: az 53. percben Suszter lőtt közvetlen közelről a hálóba.

Kétgólos előny tudatában sem sikerült annyira stabilizálni a játékunkat, esélyt adva ezzel a lelkes hazaiaknak. Tovább borzolta a kedélyeket, hogy Nyul Krisztiánt a 70. percben két sárga lappal leküldték a pályáról – Emberhátrányba kerültünk.

Talán a legjobbkor szóltak közbe az égiek, hiszen alig az ominózus eset után villámlás miatt kényszerszünetet kellett tartani. A nagyjából 10 perces ’leállást’ inkább a hazai csapat érezte meg, amely ugyan próbálkozott becsülettel, ám némiképp kizökkenve tért vissza a pályára. Ennek tükrében csupán szépítő találatra futotta az erejükből.
A találkozó forgatókönyvéhez hozzátartozik még, hogy egyenlő létszámban zárták a 90 percet a felek.