2018.09.10. 14:29

Vereség az újonc otthonában...

Kissé szűkös kerettel - Büki is csatlakozott a sérültekhez - utaztunk az újonc otthonába. Domján Attila a Dániel - Huszty, Aradi, Pribék, Madarász, Bognár, Szántó, Varga B., Folmer, Cseszneki, Balogh L. összeállítású tizenegynek szavazott bizalmat. A cserepadon Illés, Kovács D. (ők ketten nem szálltak be) Berényi, Szauter és Kertai ültek.

Az első fél órában abszolút ellenfelünk fölé tudtunk kerekedni, irányítottuk is a játékot, melynek eredményeképpen Balogh László a 20. percben meg is szerezte a vezetést.

A vezető gól mintha túlságosan is megnyugtatta volna a csapatot. A hazaiakat utólag már részlet kérdése, hogy mi, vagy a saját lelkesedésük hozta fel, de még az első félidőben visszajöttek a mérkőzésbe, és egyenlíteni tudtak.

A fordulást követően mintha az öltözőbe maradtak volna a fiúk, hiszen amolyan igazi hidegzuhanyként a Taksony a 49. percben egy fejes góllal már 2:1-re vezetett...

Hátrányban némiképpen felocsúdott a csapat, ismét mi irányítiottunk, de az ellenfél kellemetlen stilusával nem sikerült igazán mit kezdeni. A hazaiak jól őrizték az előnyt, melyet az utolsó pillanatokban egy véleményes tizenegyessel meg is dupláztak. Számunkra ez a találat duplán tagikus, hiszen Aradit a büntető előtt második sárga lapja miatt kiállították.

Abszolút meglepő és váratlan vereség volt ez (is), egy szerényebb képességű, ám nagyon lelkes ellenféllel szemben.

(Fotó: Taksony SE Facebook)