2021.02.10. 19:58

Vereség hazai pályán!

Hideg, esős időben fogadtuk szerda délután az NB III. Nyugati csoportjában szereplő BKV Előre gárdáját. Ha nem is teljes kerettel (hiányzott a megműtött Ordasi, Domokos, Gera, Csaba D., Schnierer is), de a hatvani gólokban gazdag edzőmeccset követően azért bíztató előjelekkel is várhattuk a találkozót.

Az első félidőben a Prokop – Szauter, Aradi, Varga B., Fekecs,  Pribék, Szellák, Cseszneki, Suszter, Balogh L., Vallejos kezdőcsapat rögtön magához ragadta a kezdeményezést. Többet birtokoltuk a labdát, irányítottuk a találkozót, helyzetekig eljutva. A vendégek kapusa több alkalommal is komoly védéseket mutatott be, ám a szünet előtt Vallejos szép egyéni alakítását követő éles lövésénél már tehetetlen volt (1-0).

A ’BKV’ főleg elsősorban a kontrákra rendezkedett be, egy ilyen végén egy felső kapufa volt a legnagyobb lehetőségük az első játékrészben.

A fordulás után a Prokop (Bolla) – Fekecs (Somogyvári), Aradi, Varga B., Madarász, Szauter (Paksi G.), Szellák (Suszter), Fodor, Tóth Z., Greksa, Horváth B. összetételű csapat ott folytatta, ahol az elsőben abbahagytuk. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bár rendre eljutottunk az ellenfél tizenhatosáig, a támadások legvégére rendre hiba csúszott.

A vendégek továbbra is a kontrákra építettek, annyi különbséggel, hogy két ellentámadásukat végig tudták játszani (Az egyik végén büntető lőhettek), a maguk javára fordítva a találkozót. (1-2)

Horváth, majd Fodor révén hátrányban közel jártunk az egyenlítéshez, ám a kapuba már nem sikerült betalálnunk.

Egy nehéz felkészülés közepén, a futballban, ahogyan ma is történt, talán törvényszerű, hogy egyes edzőmeccsek hagynak kívánni valót maguk után.