2019.08.09. 15:44

Vezetőedzőnket kérdeztük az új idényről...

Gondolom egyértelmű a válasz, de azért meg kell kérdeznem, elégedett vagy a DPASE meccsel?
"Az eredménnyel teljes mértékben elégedett vagyok! Játékban voltak hiányosságaink, ezt átbeszéltük a csapattal és készülünk a következő feladatra."

Nagy győzelem volt ellentétes félidőkkel... Mi volt a kulcsa a sikernek?
"Az első félidőben kicsit körülményesek voltunk, lassan juttattuk fel a támadóinkhoz a labdát. Mivel hátrányba kerültünk változtatni kellett a felfogásunkon. Feljebb kezdtük el a védekezést és ez nem ízlett az ellenfelünknek. Több esetben is jó helyeken szereztünk labdát és rendezetlen védelem ellen tudtunk támadásokat indítani. Azt is hozzá kell tenni, hogy a cserék nagy lökést adtak a csapatnak. "

Egy ilyen győzelem sokáig "vihet" egy csapatot.. Igaz ez talán még akkor is, ha két sajnálatos sérülés történt.. Hogy vannak a sérültjeink?
"Mindig jó győztes meccsel kezdeni a szezont, ez tény. Nem esünk hasra most magunktól, akkor sem estünk soha kétségbe amikor esetleg vesztettünk. Végig kiélezett lesz a bajnokság. Rengeteg hasonló képességű csapat van a csoportban, kis dolgok döntenek egy-egy mérkőzésen. A két sérülés között hatalmas a különbség, olyan értelemben, hogy a Király Bence egy ártalmatlan szituációból jött ki rosszul és eltörött az orra. Ez még benne van… Vele talán tudunk számolni jövő héten. A Balogh Laci sérülése nagyon más volt. Nem tudták elviselni, hogy ismét gólokat szerez ellenük… Kaptak egy infót kintről és mint a jó katonák végrehajtották! Ez nem fér bele, hogy szándékos sérülést okozzunk sportpályán! Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy erre a mészárlásra csak sárga lapot kapott az újvárosi játékos. Szerintem a Lacira 2-3 bajnokin nem tudunk számítani. "

Sokak szerint egy bajnokesélyest győztünk le. Egy ilyen rajt változtathat a korábbi célkitűzéseken?
Nagy hiba lenne ha most elkezdenénk ezen agyalni. A tavalyi 7. helyet szeretnénk elérni legalább. Ha jobb lesz annak nagyon fogunk örülni. Én legalább 3-4 csapatot is erősebbnek látok, mint a most legyőzött DPASE.

Végezetül még egy lényeges kérdés Várható még változás a keretben?
"Domokos és Vallejos már a mi játékosunk, de meg kell várni a 30 napos úgynevezett reamatőrizálást, mert szerződésük volt az előző egyesületükben. Profinak nevezett osztályból leigazol amatőrnek nevezett osztályba és várjon 30 napot, hogy játszhasson…Rajtuk kívül nem tervezünk igazolni már játékost."

Végleges a keret:

Vezetőedzőnk által említett Domokos Bálint, a legutóbbi idényben az NB 2-es Balmazújváros meghatározó futballistája volt. A 29 esztendős középpályás nagy erőssége lehet csapatunknak.

Az interjú után kiderült az is, hogy Kovács Dávid a több játéklehetőség és további fejlődés reményében Velencére távozott.Sok sikert kívánunk Neki!