2018.08.02. 20:23

Zajlanak a focitáborok!

Az iváncsai sportpályán a héten megkezdődtek a nyári focitáborok. Az első hét a kisebbeké, egészen pontosan elsősorban az u7-u9 korosztályoké (20 fő), majd egy héttel később az u11 és u13 apraja-nagyja (25 fő) vág neki egy igen mozgalmas hétnek.

Ruzsás László és Nagy Ákos vezetésével, a gyerekekre délelőtti és délutáni foglalkozások várnak, melyeken ha nem is mindig a labda a főszereplő - a kisebbek például a nagy melegben pihenésképpen nagyon élvezték a számháború-rókavadászat párosát - a jókedv garantált!

A táborok hétfőtől - péntekig tartanak, napközis jelleggel működnek, ahol finomabbnál-finomabb reggeli, ebéd, uzsonna, és persze folyamatos frissítő várja a táborozókat. Mindkét turnusnak szerepel egy strand is a programjában: A kisebbek holnap a záró napjukon például az Agárdi Termálfürdőbe látogatnak.

Arról, pedig, hogy még élvezetesebb és élményekkel telibb legyen a tábor, meghívott vendégek is gondoskodnak. A kicsikhez a felnőtt csapat három játékosa Büki Baltazár, Cseszneki Richárd és Madarász Bence látogatott el csütörtök délután. A felnőtt játékosok beszálltak egy-egy játékra a srácokhoz, mutattak egy pár trükköt a labdával. A gyerekek arrca mindent elárult azzal kapcsoaltban, hogy mennyire élvezték a sajátos foglalkozást!
Külön örömet okozott a táborozóknak, hogy a három vendégükkel elsőként ők avathatták fel a hamarosan hivatalosan is átadásra kerülő nagy műfüves pályát! 

Köszönjük a felnőtt játékosoknak, és persze nem utolsó sorban a támogatóknak, edzőknek, szülőknek az áldozatos segítő munkáját.

Végezetül néhány kép a kicsik mai délutánjáról: