2021.02.20. 17:27

Zárásként hazai siker!

Csapatunk szombat délután az utolsó felkészülési találkozóját játszotta a tabella hátsó felén található bajnoki rivális Majosi SE ellen. Sajnos továbbra is megfogyatkozva (hiányzott Cseszneki, Greksa, Csaba D. Vallejos), szűkös kerettel vágtunk neki a találkozónak.

A Prokop (Varga Á.) – Madarász, Aradi, Varga B., Fekecs (Somgoyvári) – Szellák, Domokos (Schnierer)– Tóth Z., Balogh L. (Szauter), Fodor (Suszter) – Horváth B csapattal kezdtük jó iramban, a meccset irányítva a találkozót. Viszonylag hamar a fölényünk góllá is érett, miután Domokos helyezett közelről a kapuba (1-0).

Több lehetőségünk is adódott a gólszerzésre, kapufát is lőttünk, ugyanakkor újabb gól már nem esett az első félidőben. A lelkes vendégek elsősorban az ellentámadásaikból próbáltak veszélyesek lenni Prokop kapujára.

A szünet után nagyot nem változott a játék képe,a kezdeményező szerepet csapatunk töltötte be, és a félidő derekára Domokos szép egyéni alakítása, majd még szebb ballábas, felső sarokba zúgó lövése után megdupláztuk előnyünket. (2-0)

A vendégek továbbra sem veszítettek lelkesedésükből, olykor igen paprikás belemenések ,feleselges keménykedések is tarkították már a meccs utolsó szakaszát.

A hajrá előtt egy tizenhatos előterében eladott, majd védőinken flipperező labda a vendégek csatára elő került, aki Varga Ádámmal szemben állva nem hibázott (2-1).

A találkozót Tóth Z. gólja zárta le, aki egy szép labdajáratást követő Madarász centerezésre érkezett menetrendszerűen, és közelről a kapuba passzolt (3-1.

Csapatunk tehát sikerrel vette újabb, egyben utolsó felkészülési találkozóját, és várhatja a jövő vasárnapi (14:00), bajnoki rajtot a Hódmezővásárhelyi FC ellen.