2020.02.29. 13:41

Zársáként döntetlen...

 

Szeles, hűvös időben fogadtuk a szomszédos Besnyő pályáján a Gárdony csapatát a felkészülés végére tervezett edzőmérkőzésen.

Kezdőcsapatunk: Prokop (Schener) - Fekecs, Aradi (Nyúl), Varga, Madarász - Pribék, Domokos, Cseszneki - Tóth Z., Killer (Hujber), Zabari (Vallejos).

A fejér megyei első osztály listavezetője ellen jól kezdtük a találkozót, hiszen alig pár perc elteltével, Zabari érkezett jól egy beadásra, megszerezve a korai vezetést. (1-0)

A gól jót tett a találkozónak, jó iramot diktáltak a csapatok. Többet birtokoltuk a labdát, jóval több lehetőséget is dolgoztunk ki a kapu előtt; ugyanakkor ellenfelünk elsősorban kontrákból bizony tudott veszélyt okozni. Éppen egy ilyen labdavesztést követő ellentámadás hozta meg a félidő közepén a Gárdony egyenlítő találatát: Prokop egy tizenhatos távolságáról leadott lövést még a kapufára tolt, a labda viszont Tóth Tibor elé került, aki közelről egyenlített. (1-1)

Folytatódott az iváncsai mezőnyfölény, ám gólt nem akcióból, hanem egy Cseszneki-szögletet követő Killer-perdítésből szereztünk. Csatárunk a szünet előtt a rövid saroknál remekül érkezett és nyúlt bele a labdába, a kapuba terelve azt. (2-1)

A második félidőben nagyjából hasonló forgatóköny szerint zajlott a játék, már ami a mezőnybeli történéseket illeti. Mindkét oldalon szépen lassan, jöttek a változtatások is.

Akadtak lehetőségeink, ígéretes támadásokat is vezettünk, ám ezen a napon az utolsó megoldásokba, passzokba sajnos hiba csúszótt (...) És hát milyen a futball, egy elvesztett labdát követően, gyorsan indították Zsigmondot a vendégek, aki a leshatárról kilépve, a menteni igyekvő Prokop mellett is eltolta a labdát, majd az üres kapuba heylezett. (2-2)

A hajrá sok izgalmat már nem hozott, így maradt a döntetlen.

Ahogyan mondani szokás, ha a főpróba nem sikerül a legjobban, az előadás jól sülhet el - A jövő héte na Kelen SC otthonában már bajnoki mérkőzést játszunk!