2018.10.15. 13:22

Zsinórban a harmadik győzelem!

 

A sérült Folmer Krisztián, Büki Baltazár és Varga Bence nélkül vágtunk neki a Hódmezővásárhely elleni találkozónak. Csapatunk összeállítása a következő volt: Dániel - Madarász, Kertai, Aradi, Fekecs, Pribék, Cseszneki (Huszty, 65.), Szántó, Szauter (Bartha, 83.), Bognár B. (Berényi, 73.), Balogh L. (Nem lépett pályára: Illés, Kovács D.)

Jobban kezdtünk a találkozón, mint a kapunkra az első félidő egészét tekintve jóformán alig veszélyes hazaiak. A mezőnyfölény következtében a félidő végére két gólos előnybe is kerültünk: Előbb Balogh László értékesített egy, a Szauter buktatásáért megítélt tizenegyest (0-1), majd még a szünet előtt Aradi Csaba fejelt szép gólt (0-2) egy Cseszneki-szögletet követően.

A fordulás után talán a kelleténél jobban is elkényelmesedett csapatunk, és ez elég is volt ahhoz, hogy az egészen addig nem sokat mutató hazaiak szépen-lassan visszajöjjenek a meccsbe.
Balogh révén ugyan 2:0-nál megvolt a sanszunk, hogy lezárjuk a találkozót, ám miután csatárunk csak a kapufát találta el, ahogyan az a futballban már oly sokszor megtörtént - és meg is fog - mindez megbosszulta magát. Egy védelmi megingást követően, az ötösről Huszár Gergő a 79. percben fejjel megszerezte a szépítést a Hódmezővásárhelynek (1-2)

Mivel ezután újabb gól már nem esett, elmondható, hogy a vártnál jóval nehezebben sikerült begyűjtenünk mindhárom pontot. Talán az is igaz, hogy magunknak tettük nehézzé a második félidőt, ám mindenképpen a csapat tartását dícséri a három pont! Összességében fontos győzelem volt, immáron zsinórban a harmadik!

A győzelem mellett további jó hír, hogy minden jel szerint Büki Baltazár és Varga Bence a következő, Kozármisleny elleni bajnokin már bevethetőek lesznek. Öröm az ürömben, hogy Cseszneki Richárd az ötödik sárga lapját kapta, ezért a hétvégén hiányozni fog. 

HAJRÁ IVÁNCSA!

(borítókép: vasarhely24.com)