2023.01.27. 12:38

Egy gól itt, egy gól ott

Harmadik felkészülési derbinket a Tatabánya után egy újabb nyugati csoportban vitézkedő gárda ellen, a III. Kerületi TVE ellenében játszottuk le, idegenben. A szerdai ütközetet csípős hidegben játszották a csapatok, így ha kéne mire fogni, már csak azért is futballoztak tempósan a felek, hogy az ácsorgásban ne dideregjenek. 

A végig lüktető csatát hozó párharc során ezúttal nem mondhattuk, hogy feltétlenül mi voltunk a kezdeményezőbbek, ugyanis vendéglátóink jól támadtak le, és akadtak is a mérkőzésen olyan periódusok, ahol ők tudták a játéképítést olajozottabban végigvinni. Helyzetek tekintetében is ikszesnek tűnt a találkozó, noha a nagyobb ziccereket talán a mi oldalunkról jegyezhettük fel — egyelőre eredménytelenül. Az első félidő gól nélküli patthelyzettel ért véget, a fordulásra tartogatták a puskaport a játékosok. 

Az a bizonyos puskapor végül egy-egy esetben dördült el eredményesen, lévén előbb Cseszneki lökete ért pontosan célba, míg a túloldalon egy jobboldali betörést követően ragasztott óriási gólt a hazaiak szélsője. Ebben a játékrészben már sikerült átvennünk a kezdeményezést, több esetben is közel álltunk az újbóli gólszerzéshez, azonban ez alkalommal csak remire futotta az erőnkből, így 1:1-es döntetlennel zárult a hétközi próbatétel.

Újabb kiváló erőfelmérőn vagyunk túl, amely szintén remekül szolgálta a mieink felkészülését. 


III. Kerületi TVE - Iváncsa KSE 1:1
Gsz.: Cseszneki 


Hajrá Iváncsa!