2022.10.28. 10:56

Gratulálunk Ferencváros! (...) és köszönjük!

Mint az már bejárta a magyarországi sajtót is, a Ferencváros páratlan gesztust tett azzal, hogy meghívta csapatunkat az AS Monaco elleni, Európa-liga csoportkör számukra soron következő találkozójára.

A tét hatalmas volt, hiszen már a találkozó előtt is lehetett tudni, hogy egy szerzett ponttal továbbjuthat a Fradi, rég nem látott sikert hova ezzel a magyar futballnak – Ha nem is könnyedén, de végül csak meglett az az egy pont, a CSOPORTELSŐSÉG, és egy hatalmas futball-siker!

A magyar labdarúgás ugyanis 18 év elteltével újra képviselteti magát a legrangosabb európai kupasorozatok egyikének egyenes kieséses szakaszában – SZENZÁCIÓ!

Köszönjük, hogy csapatunk minden tagja (játékosok, edzők) a klub vezetőivel együtt személyesen élhette át a magyar futball újabb nagy sikerét!

KÖSZÖNJÜK FERENCVÁROS, SOK SIKERT KÍVÁNUNK A KUPA-TAVASZRA!

 

Az FTC sikere számunkra is erőt adhat a Magyar Kupa folytatására, ahol ugyan újfent nem esélyesként lépünk majd a tavaszi szezonban pályára, de a Groupama Arénában, mi több, előtte az iváncsai Károlyi István sporttelepen is bebizonyosodott, hogy a futballban valóban bármi, még a csodák is megtörténnek!

 

(Borítókép: Kubatov Gábor Facebook oldala)