2017.11.25. 18:26

Győzelemmel zártuk 2017-et!

A tavaszi idény előrehozott első fordulójában a Kozármisleny látogatott Iváncsára. A hideg novemberi napon az augusztusi 2:0-ás vereség miatt volt miért visszavágni a 'mislenyieknek!

Domján Attila a Dániel - Szauter, Kertai, Aradi, Fekecs - Imrik, Pribék - Cseszneki (Mag, 86.), Büki (Berényi, 71.), Majláth (Nédó (90.) - Balogh L. összeállításban küldte pályára csapatát. Iváncsai lehetőségekkel kezdődött a találkozó, a vendégek többnyire védekezni kényszerültek. Túlságosan nagy nyomás ugyan nem nehezedett a kapujukra, a félidő végére mégis két gólos hátrányba kerültek!

Előbb a 36. percben Imrik egy szép csel után a tizenhatos előteréből lövésre szánta el magát, a kapus előtt lepattanó labda pedig megoldhatatlan feladat elé alította a vendégek hálóőrét! (1-0)
Három perccel később talán ismét elővehető Ipacs Péter kapus, aki bizonytalannak tűnt egy jobbról középre jövő labdánál, ami a hosszú oldalon Kertai elé került, középhátvédünk az ötös bal sarka környékéről pazar ollózással húzta kapura a játékszert, mely utat is talált a kapuba (2-0)

A két gyorsan bekapott gól láthatóan megzavarta a vendégeket, akik a szünet után mezőnyben ugyan összekapták magukat, de nem igazán jelentettek veszélyt Dániel Csaba kapujára. A kő kemény belépőkkel tarkított második félidőben mivel néhány többet ígérő, veszélyes iváncsai ellentámadás végén nem született gól, maradt a két gólos differencia. 

Csapatunk megérdemelt győzelmet aratott, hat meccse veretlen, és jelenleg az előkelő 5. helyen áll a tabellán!

Nagyszerű őszi szezon volt! HAJRÁ IVÁNCSA!