2022.10.03. 13:00

Ha nehezen is, de győztünk!

Szerdán újabb hétközi fordulóhoz érkeztünk, ahol az NB3 Közép csoportjának sereghajtójával, a Monorral mérkőztünk meg. Aktuális ellenfelünk jelenleg igencsak bukdácsol a bajnokságban, pedig — véleményünk szerint — az eddigi meccseken mutatott teljesítményük nem erre a pozícióra predesztinálná őket. Ezért nem is szabadott félvállról venni ezt az ütközetet sem, a félgőz nem lehetett elég a pontok bezsebeléséhez.

 

Ennek ellenére álmoskásan léptünk gyepre, nehezen tudtunk kellőképpen belelendülni, illetve az elvárt fordulatszámon pörögni. Játékunk hol statikusnak, vontatottnak bizonyult, hol pedig hiányzott a tudomány a támadószekcióban. Az ellenfél pedig látván a jelenlegi produktumunkat, vérszemet kapott, és nemegyszer sikerült nekik a kapunk előtt hazárd pillanatokat okozni, de szerencsére — ha üggyel-bajjal is — sikerült ezeket a csatározásokat megfékezni.

 

Nem úgy a túloldalon, ugyanis a 38. minutumban sikerült mattolnunk a hazaiakat: Egy remekbeszabott akció végén Madarász érkezett a hosszú oldalon, aki közvetlen közelről már nem tudott hibázni. 0:1, ez pedig egyúttal a félidei eredményt is jelentette.

 

A második félidőben szisztémát váltottunk, remélvén, hogy a játékunk gördülékenyebbé válik és könnyedén pontot tehetünk a meccs végére. Adódtak is a csapat előtt lehetőségek, azonban újabb gólt nem sikerült begyötörni, így ahogy telt-múlt az idő, egyre körömrágósabbá kezdett válni a csata. A hajrában mindent egy lapra feltéve támadtak a monoriak, mi pedig egyre inkább a védekezésre voltunk berendezkedve. Óriási lehetőségek adódtak hazai oldalon, ám hol egy iváncsai láb tudott épp időben közbeavatkozni, hol pedig ők puskázták el az előttük adódó lehetőségeket, így végül Madarász korai gólja szolgáltatta számunkra a három pontot.

 

Az eddig mutatott játékunkhoz képest kevésbé működött olajozottan a gépezet, viszont minden apró győzelmet meg kell becsülni, és hogy a nehézkes futball ellenére is csapatmunkával ezúttal is sikerült felülmúlnunk ellenfelünket. Gratulálunk a srácoknak!

 

 

 

Monor — Iváncsa KSE 0:1
Gsz.: Madarász

 

 

 

Hajrá Iváncsa!