2022.11.10. 10:01

Kötelező három pont!

Vasárnap Majosra látogattunk, hogy megvívjuk soron következő bajnoki mérkőzésünket. Aktuális ellenfelünk friss feljutóként várakozásokon felül teljesít, és bár a kezdeti lendület valamelyest alábbhagyott a tolnaiaknál, nem szabadott egy pillanatig sem lebecsülnünk őket. 

Szokásunkhoz híven kezdeményező játékkal rukkoltunk elő, hamar sikerült mezőnybeli dominanciát kialakítanunk. Noha a hazaiak alapvetően is nagyfokú védekezésre voltak berendezkedve, csupán elvétve jöttek ki kontrák révén a szorításból. A rést a pajzson első ízben Kovács Sándor találta meg, aki némi állítgatás után ütemtelenül, de annál pontosabban juttatta a labdát a majosi ketrecbe. Ezt követően további kísérletezéseket jegyezhettünk fel, ám a szünetig újból nem zörögtek meg a hálók. 

A fordulás után aktivizálta támadójátékát a Majos, és ezt követően nemegyszer hazárd pillanatokat tudtak okozni a kapunk előterében. Szerencsére erejükből “mindössze” kapufára futotta — nem úgy, mint a mi esetünkben: lélektanilag remek ütemben, a mérkőzés 73. percében megintcsak az első gól szerzője volt főszerepben, ezúttal Suszter László harciassága, majd szólója után tette fel Kovács Sándor az i-re a pontot. 0:2, ezt követően pedig a hazaiak lendülete megtorpanni látszott, így a hajrá már számunkra nyugodtabb mederben zajlott le. 

Jelenlegi győzelmünkkel már csak egy egységgel vagyunk lemaradva az egyel több lejátszott meccset dotáló Hódmezővásárhellyel szemben. Gratulálunk a srácoknak a győzelemhez! 

 


Majosi SE — Iváncsa KSE 0:2 
Gsz.: Kovács (2) 

 


Hajrá Iváncsa!