2023.01.16. 23:42

Sokgólos siker az év első felkészülési mérkőzésén!

Csapatunk lejátszotta idei első felkészülési meccsét, melynek keretein belül a Szekszárdi UFC együttesével mérkőztünk meg hazai környezetben, műfüvön. A január 4-ei restartot követően idestova másfél hét kemény, állóképesség-fejlesztő feladatokban bővelkedő szakaszon estek át a mieink, így meglehetősen ólmos lábakkal érkeztek a játékosok a játéktérre.

 

Nagy intenzitású edzések ide- vagy oda, csapatunkon nemigen látszódtak a fásultság jelei, várakozásokon felül teljesítve, szezon eleji formát nélkülözve láthattuk hosszú idő után újra a srácokat. Kombinatív, sokpasszos futballt láthattak részünkről a kilátogató nézők, az ihletett játék pedig rögvest gólok formájában csúcsosodott ki. Újonnan igazolt labdarúgónk, az egy osztállyal feljebb vitézkedő Szentlőrinc együttesének kedvünkért búcsút intő Bányai Péter tette le azonnal a névjegyét, és mindultalan mattolásra késztette a sárgamezeseket. Nem egy, nem kettő, hanem nyomban három ízben tapsolhattunk a center kapu előtti hatékonysága okán, e mesterhármas pedig egyúttal a félidei végkifejletet is jelentette.

 

A második játékrészben sem hagyott alább a gárda lendülete, igaz, a megnyugtató előny tudatában már akadtak némi kilengések, de a kapu előtti élesség így sem csorbult. Három találatot újabb három követett, ezúttal Kercsó, Nyul, és Suszter köszönt be a vendégek hálójába. A szekszárdiak jobbára csak a tizenhatosig jutottak el, lövőhelyzet híján többnyire a tizenegyes kiharcolásában bíztak, melyekből egyszer nem is maradt néma a bíró sípja. No meg a legvégén egy szépen végigvitt kontratámadást tudtak eredményesen befejezni, ami ezzel egyidejűleg a meccs utolsó momentumaként is szolgált, így végül 6:2 arányban sikerült felülmúlnunk középcsoportbeli vetélytársunkat.

 

Igazi erődemonstrációt tartottak a srácok, a látottak alapján bíztató jelekkel gazdagodtunk. Az összecsapás remekül szolgálta a csapat felkészülését!

 

Iváncsa KSE — Szekszárdi UFC 6:2

Gsz.: Bányai (3), Kercsó, Nyul, Suszter

 

Hajrá Iváncsa!