2017.11.13. 21:31

Újabb három pont a zsebben!

Iváncsa KSE - Szekszárdi UFC 3-1 (0-1)

Gólszerzőink: Balogh L. (63. és 77.), Majláth (83.)

Csapatunk összeállítása: Dániel, Szauter, Aradi, Kertai, Fekecs, Imrik, Pribék (Mag, 85.), Cseszneki, Berényi (Folmer, 63.), Büki (Majláth, 46.), Balogh L.

Kissé idegesen kezdte a hazai csapat a találkozót, a vendégek bátran jöttek előre. Helyzetek mindkét kapu előtt adódtak, de Dániel Csaba, és Filipánics Bálint és résen voltak.
A félidő közepén kisebb fölénybe kerültek a vendégek, és a végig agilisen játszó Fejes Péter révén megszerezték a vezetést is. Szép csatármegmozdulás volt, az ötös előterébe, Fejes kizárta védőjét, és a kétségbeesetten kimozduló Dániel mellett/fölött a hosszú sarokba helyezett. (0-1)
A bekapott gól láthatóan megfogta a hazaiakat, akik érdemben a szünet után tudtak csak változtatni játékukon, ám akkor már a gólok sem maradtak el!

A fordulást követően egymás után jöttek az iváncsai helyzetek, kapufák, mígnem a 63. percben a leshatárról kilépő Balogh László pöckölte el a labdát Filipánics kapus mellett, kiegyenlítve az állást: (1-1)
Nem sokkal később ismét Balogh volt a főszereplő, aki Imrik élésen középre lőtt labdájánál, a kapu előtt kavarodásban a a leggyorsabban eszmélt, és közelről megszerezte a vezetést! (2-1)

A bekapott gól/gólok után a hazaiakkal ellentétben a szekszárdiaknak már nem sikerült megújulniuk, változtatniuk. Bánatukra pedig a hajrához érve Majláth hagyta faképnél a hazai védelmet és higgadtan helyezett Filipánics mellett a kapuba, kialakítva a végeredményt! (3-1)

Jó iramú, küzdelmes találkozót játszottak a csapatok, melyen a hazaiak második félidei jelentős feljavulása bizonyult döntőnek!