2017.11.26. 11:22

Vezetőedzőnk szemével (...)

A Kozármisleny elleni 2:0-ás győzelemről:

 

"Tisztában voltunk vele, hogy a Kozármisleny a védekezésre helyezi majd a fő hangsúlyt, ugyanakkor a kontráikban benne van a veszély. Türelmesek voltunk labdabirtoklásban, végig a mi akaratunk érvényesült, ezért megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Méltó befejezése volt a remek őszi teljesítményünknek!"
 
Az első NB 3-as fél-szezonról: 
 

"Megismerve az NB 3-as mezőnyt és a csapatok lehetőségeit úgy gondolom, hogy a várakozás felett teljesítettünk az ősz folyamán. Célunk nem lehetett más, mint a bent maradás. Ez nem is változott az eredmények láttán sem!

Nagyon kevés időnk volt nyáron a keret kialakítására, de a megyei bajnokságot megnyert játékosok nagy részének a képességével tisztában voltam, és tudtam hogy NB 3-as szinten vannak. Próbáltunk a hiányposztokra megfelelően erősíteni olyan játékosokkal, akik már bizonyítottak ebben az osztályban, vagy olyan fiatalokat kerestünk akik jó lehetőséget láttak abban, hogy nálunk mutassák meg tudásukat. Fontos szempont volt, és lesz a jövőben is, hogy nem csak szakmailag, hanem emberileg is megfelelő játékosokat igazoljunk. Nagyon sok próbálkozó jelentkezett a nyári felkészülés alatt, de nem igazán ütötték meg a szintet amit elvártam volna.
A legnagyobb problémánkat az okozta, hogy rövid időnk volt megfelelően felkészülni a szezonra, mivel a sikeresen megvívott osztályozó miatt elhúzódott a játékosok szabadsága is.

Biztos voltam abban is, hogy el kell telni pár fordulónak, hogy felvegyük az NB 3-as mérkőzések ritmusát. A játékosok nagy része csak heti egy-két edzésen vett részt az elmúlt évek folyamán, ezért például a felkészülést sem tudtuk elvégezni teljes mértékben, mert kockáztattuk volna az esetleges sérüléseket. Ebben nagy előre lépést tett a társaság, mert az edzések látogatottsága szinte kivétel nélkül több mint 90%-os.

A mérkőzéseken megpróbálunk dominálni, támadólag fellépni. Persze ez nem minden esetben sikerül, de törekszünk arra, hogy élvezhető focival örvendeztessük meg a szépszámú közönségünket, akiknek ezúton is köszönjük az őszi szezonban a támogatást"

Hajrá IVÁNCSA!